Veilig opgeslagen en verzameld

Ons warehouse in Scherpenzeel als kloppend hart

Opslag en transport van en naar Zwitserland

Ons warehouse in het centraal gelegen Scherpenzeel is het kloppend hart van ons transportbedrijf. Hier verzamelen en verdelen wij de goederen die we van en naar hun bestemming vervoeren. Met onze vloot vervoeren we vrijwel alle denkbare ladingen. Speciaal voor u, of voordelig gecombineerd door middel van groupagevervoer. Vanuit ons warehouse delen wij dagelijks meerdere efficiënte en voordelige ritten van en naar Zwitserland in.

Uw lading vlot en veilig over de grens

Maak het uzelf makkelijk

Zwitserland is geen onderdeel van de Europese Unie. Hierdoor krijgt u bij de grens altijd te maken met de douane. Als ervaren transporteur van en naar Zwitserland kennen wij het klappen van de zweep. Douaneagent Dimetra regelt het volledige proces en het papierwerk voor u. Daarmee ontnemen we u de zorgen en zijn uw goederen snel op de plaats van bestemming.

Slim estafettesysteem

Korte levertijden, veilig vervoerd

Dagelijks rijden tientallen wagens van Dimetra van en naar Zwitserland. Halverwege, in het Duitse Stromberg, wisselen onze chauffeurs op het beveiligde terrein van Dimetra Deutschland van oplegger. Zo kunnen zij rusten, terwijl uw lading direct doorgaat naar uw bestemming.

Onze bestemmingen

Routes via Duitsland, Frankrijk en België

Transport van en naar Zwitserland is onze specialiteit. Op onze doorgaande routes, die langs Duitsland, Frankrijk en België voeren, zijn wij u echter ook graag van dienst. Op de terugweg naar Nederland nemen onze chauffeurs uw lading graag mee vanuit het Zwarte Woud, de Elzas of België.

IFS gecertificeerd

Uw goederen gegarandeerd veilig vervoerd

Sinds 2020 beschikken wij over een IFS Logistics certificaat. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilig vervoer van uw lading. Of dit nu food of non-food artikelen zijn: wij voldoen aan alle vereisten om uw goederen veilig van A naar B te transporteren. Het IFS certificaat is het bewijs van onze jarenlange inzet voor kwalitatief hoogstaand transport.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Ziet u toekomstige kansen over de grens? Of heeft u direct behoefte aan een douaneagent. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.